11 Şubat 2010 Perşembe

Milletvekilini Ne Kadar iyi Taniyorsun?

Sizin elinizdeki en büyük güç olan OY'unuzu vererek meclise gönderdiğiniz vekillerinizden hangileri 7 Bağımsız Türk Devleti arasında gerekli ve gerçekleştirilebilir olan bir Türk Birliğininin devlet siyaseti haline getirilmesi için çaba sarfetmektedir?

Siz vekiliniz ile bu konuyu hiç konuştunuz mu?
Vekilinize nasıl ulaşabileceğinizi biliyor musunuz?

Bu sayfada bulunan bilgi ve bağlantılar size yardımcı olacaktır. Sizin oylarınız onu bulunduğu yere size hizmet etmek için getirmiştir. Vekilinizi bulun ve dogrudan sorun; O, Türk Birliğine EVET diyor mu?

EVET veya HAYIR, kimin ne düşündügünü bilmemiz ve önümüzdeki seçimlerde ona göre tavır almamız gerekmektedir. Bu çok önemli çalışmaya lütfen katılın ve bulgularınızı aşağıda bulunan YORUM kısmına yazarak bizlerle paylasınız.

Doğru yanıtı bulabilmek için oy verdiğiniz ve mecliste sizi temsil eden milletvekilinizin sadece sözüne değil, icraatlarina da bakınız ve konuyu kendisi ile birebir telefon ve hatta yüzyüze görüşünüz. Milletvekilinize konu üzerinde mektup gönderdiğinizde veya kendisini ziyarete gittiğinizde TürkBirDev kitap/VCD'sini ek olarak göndermeyi veya yanınızda götürmeyi lütfen unutmayınız.

Kitap/VCD ücretsiz olarak http://www.turkbirdev.info/iletisim de bilgileri bulunan Mustafa Gökkaya beyden elde edilebilir. Daha etkili olabilmek için mektuplarınıza bir imza kampanyası ekleyebilir, ziyaretlerinizi bir grup olarak gerçekleştirebilirsiniz.

1 yorum:

  1. evet biran önce türk birliği kurulmalı yoksa geleceğimizle çok zorluklarla karşılaşırız bunu yapmazsak tarih atalarımızın kemikleri sızlar....

    YanıtlaSil